Om oss

Om oss


Verkstad & Bilförsäljning

Med närmare 30 år i branschen har vi stor erfarenhet och mycket kompetent personal som verkar för att Du skall känna dig säker i ditt val av såväl verkstad som bilåterförsäljare.


När du servar din bil hos oss får du självklart stämplar vi i din servicebok och vi lämnar garanti på vårt arbete. Hos oss är din bil alltid i goda händer. Sedan 2002 finns det EU-regler som ger dig som bilägare rätt att serva bilen var Du vill utan att det påverkar garantier. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna som samarbetar med flera av världens största tillverkare. Vi använder bilreservdelar av samma, eller högre, kvalitet jämfört med originaldelar.

 

När du köper en bil av oss lämnar vi självklart garantier och erbjuder förmånlig finansiering via vår partner Wasa Kredit. Köper du en bil av oss levererar vi den utan extra kostnad direkt till dig mellan Stockholm och Göteborg.


Vi tar ansvar för miljön och har avtal med certifierade återvinningsföretag som tar hand om våra restprodukter


ENKEL BOKNING


Skicka en förfrågan1


Få ett kostnadsförslag2


Boka en lämplig tid3


Hämta bilen när det passar dig


4

GARAGE72 Racing

Vi tävlar i STEC, Swedish Touring Endurance Championship med vår egen bil. Vi har byggt vår BMW själva som ett rullande bevis på vad vi gör och kan göra för våra kunder och partners. Vill du vara med oss och köra så hör gärna av dig, vi erbjuder våra kunder såväl entrébiljetter som förarplatser på våra evenemang. För mer information löpande följ oss gärna på vår Facebook sida eller direkt på STEC:s hemsida.

GARAGE72


Vi har jobbat med bilar i över 40 år och har ett brinnande intresse för allt med motor. Välkommen in till oss och vår nya anläggning i Västberga eller möt oss på någon av landets mässor och bilträffar. Följ oss gärna på Facebook för att få snabb uppdatering på vad vi har på gång.

HÄR FINNS VI


Västberga allé 9, 126 30 Hägersten.

Växel: 08-640 71 77

Direkt: 0700-96 00 89

Mail: info@garage72.se

ÖPPETIDER


Måndag - Fredag: 08:00 -17:00

Lördagar: Tidsbokning

Söndagar: Tidsbokning

FÖLJ OSSS

© Copyright Garage72 2016-2020.