Bilförsäljning

BILFÖRSÄLJNING


Vi är själva entusiaster och har ett brinnande intresse för klassiska bilar. Vår målsättning är att erbjuda bilar för alla plånböcker. Även om större delen av vår verksamhet består av sportbilar är det klassiska bilar i alla dess former vi brinner för.


Med ett brett kontaktnät i Sverige och utomlands har vi möjlighet att söka och leverera den bil du söker.


Våra bilar ser du på vår Facebook sida, vår Blocket butik eller vår sida hos Bytbil.


VARFÖR VÄLJA OSS


Våra bilar är noga utvalda och kontrollerade av oss och våra samarbetspartners. Vi erbjuder ett helhets koncept med allt från inköp till uppdateringar och fullservice.

 

ATT LÅNA TILL BIL SKALL VARA ENKELT, SÄKERT & KOSTNADSFRITT

Bilar finns i många olika utföranden, storlekar och priser, men genomgående är att de alltid bidrar till att göra våra liv lite lättare, och skänker oss mer frihet i vardagen. Det ska vara roligt att välja mellan olika bilar.


Mindre roligt är det att finansiera köpet. Därför hjälper vid dig med ett komplett förslag från en av våra partners på finansiering om så önskas.


Varmt välkomna till oss på Garage72.


Johnny, Mattias och Victoria

 

Förfrågan


Söker ni en speciell bil eller önskar hjälp med import av er drömbil så kontakta oss. Har ni en bil ni vill sälja eller byta in så finns vi här.

Få en offert


Kontakta oss för en komplett offert på er nästa bil inklusive alla omkostnader och med en bra finansiering.

Boka en Service eller uppdatering


Alla våra bilar är genomgångna och klara med ett 50 punkters test. Önskar ni ytterligare service eller uppdateringar av fordonet löser vi detta innan leverans.

Efter leverans


Vi tror på långvariga relationer. Vi finns här för samtliga våra kunder även efter leverans med service, däckförvaring och som bollplank inför framtida köp och byten.