TjänsterKOMPLETT SERVICEVERKSTAD


Med över 30 års erfarenhet, de bästa reservdelarna och den senaste mjukvaran är en service stämpel i boken från Garage72 ett intyg på kvalité .


Vi tar hand om allt för din bil från enklare byten av olja, filter, bromsar och kamremmar till montering av drag och kompletta renoveringar.FÖRETAGSAVTAL


Många av våra kunder idag består av företag som låter oss ta hand om hela deras vagnpark med löpande service och åtgärder.


Vi på Garage72 tror på att jobba proaktivt med våra kunder genom service &  förslag på kommande åtgärder och en aktiv dialog gällande vagnparken. På detta sätt hjälper vi våra kunder att slippa dyra reparationer i framtiden. Kontakta oss idag så berättar vi gärna hur vi jobbar.ALLT UNDER SAMMA TAK


Garage72 är unika på flera sätt. En av våra stora fördelar är att vi har allt på en och samma plats.


Komplett och auktoriserad serviceverkstad, däckförvaring, försäljning av tillbehör samt däck och fälg, rekond och en av Sveriges bästa plåt &  lackeringsverktäder som grannar.

REFERENSER


Några av våra projekt och nöjda kunder ser du nedan. För en uppdaterad lista på vad vi gör och vad vi har på gång kontakta oss gärna direkt eller gå in på vår Facebook sida.

HÄR FINNS VI


Västberga allé 9, 126 30 Hägersten.

Växel: 08-640 71 77

Direkt: 0700-96 00 89

Mail: info@garage72.se

ÖPPETIDER


Måndag - Fredag: 08:00 -17:00

Lördagar: Tidsbokning

Söndagar: Tidsbokning

FOLLOW US

© Copyright. Garage72 2016-2020.